Första advent

Medans vi låtit första ljuset brinna i adventsljusstaken, har jag hjälpt min mamma att baka lussebullar. Det blev nästan bullar till ett helt kvarter, även fast jag klämde i min halva degen :)

Min lördag spenderades med Matilda, lite roligt folk och vin. Idag har vi bara legat i soffan och dött och tittat på Svampbobmaraton. Jag kommer aldrig bli för vuxen för Svampbob. Nu väntar jag på att min syster ska komma hem fån jobbet så att vi kan hugga in på lussebularna!

Tacopaj och Ben & Jerry's

 
Idag har jag tappat bort mitt busskort och gått en bra bit genom hela Rya till kyrkogården i Lindeberg i storm, för jag glömde att jag skulle hämta några saker av Johan. Sedan fick jag reda på att mina nycklar är i Karlsoga, för att en tjej i klassen tog med dom hem?

Allt har gått åt pipan hela dagen. Fy. Nästan allt i alla fall. Det enda positiva är att jag har fixat praktikplats hos fotografen Carina Remröd i Lindesberg. Hon tar helt ortoliga bilder och hon var super trevlig. Jag har nog den bästa praktikplatsen!

Ikväll är det fredagsmys på hög nivå som gäller. Nyss tryckt i mig lite tacopaj, sedan blir det Ben & Jerry's framför Harry Potter and the deathly hallows part 2. Awesome!

Havre och russinkakor

 
 
Idag har jag bakat havrekakor med russin i. Passar perfekt nu när det snart är första advent. De både smakar och lukar super gott!

(Jag stör mig på att kakan på bilden längst upp har två ögon..)